Süper hücre yıktı geçti: 1 ölü, 43 yaralı
Şanlıurfa ve Gaziantep’te etkili olan hortum, dolu ve sağanak yağış nedeniyle okullar da tatil edildi
Şanlıurfa Birecik'te, bir evin çatısındaki güneş enerjili su defonu, fırtınıda bir otomobilin üzerine düştü. Araçta bulunan Nur Çakmak (26) hayatını kaybetti. İlçede yaralanan 29 kişiden 7'si il merkezindeki hastanelere sevk edildi. Bazı camilerin minareleri yıkıldı.
Viranşehir'i etkileyen fırtınada ise 11 kişi hafif yaralandı. İki ilçedeki okullarda eğitime bir gün ara verildi. Gaziantep'te ise öğleden sonra başlayan "süper hücre" fırtınasında, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) binasının çatısı uçtu. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Bazı caddeler sular altında kaldı. Merkez Şahinbey, Şehitkamil ve Nizip ilçelerinde de okullar bugün tatil edildi. Elazığ'da da yıldırım düşen bir caminin minaresi yıkıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Adıyaman'da iki araç kafa kafaya çarpıştı: 1'i ağır 4 yaralı!
- 2 İstanbul'da toplu ulaşıma "Maraton" düzenlemesi
- 3 Yapay zekayı en çok kullanan 20 ülke belli oldu: Türkiye kaçıncı sırada?
- 4 Fuhuş ağı “silüet operasyonu” ile çökertildi! 977 milyon liralık finans ağı deşifre edildi
- 5 Osmaniye'de yangın evi küle çevirdi: 1 erkek cesedi bulundu!
- 6 Konya'da iki minibüs çarpıştı: 3 yaralı
- 7 VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2026-2027 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs sonuçları için tarih belli oldu!
- 8 Ekim ayı enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? Ekonomistlerin 2026 Ekim ayı enflasyon beklentisi belli oldu
- 9 Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona doğru!
- 10 İzmir Körfezi’nde yağmur sonrası yüzey temizliği