Takside tartışma kanlı bitti: 1 ağır yaralı
Başkentte ticari takside çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Arkadaşı Furkan Ş. tarafından tabanca ile vurulan Umutcan G. ağır yaralandı.
Olay, Ankara'nın Mamak ilçesi Fahri Korutürk Mahallesi'nde meydana geldi. Furkan Ş. ile Umutcan G. birlikte bindikleri ticari takside bir süre yolculuk yaptı. Yolculuk sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Taksi içerisinde çıkan arbede sırasında Furkan Ş., yanında bulundurduğu tabanca ile Umutcan G.'ye ateş etti.
HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Umutcan G., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli Furkan Ş. ise polis ekiplerine teslim oldu. Olayın tanığı olan taksi sürücüsü, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Hastanede tedavisi süren Umutcan G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
EN SON HABERLER
- 1 DEAŞ operasyonunda 2 tutuklama
- 2 Trafik levhalarına çarpıp araziye uçtu: 1 ölü 4 yaralı
- 3 Alanya’da hortum alarmı! Dakikalar içinde ikisi peş peşe görüldü
- 4 İstanbul'da iş vaadiyle tuzak: Kadınları rehin alan şahıs kıskıvrak yakalandı! Şantaj, tehdit...
- 5 İstanbul Valisi Davut Gül: Dere yatağını işgal eden yerler yıkılacak
- 6 Reyting sonuçları 16 Ekim 2026: Total ve AB listelerinde hangi yapım birinci oldu?
- 7 Mardin’deki kira cinayeti anbean kamerada: Pes dedirten ‘hatırlamıyorum’ savunması! ‘Ağabeyi ve yeğenleri tarafından…’
- 8 Elektrik faturasını kabartan gizli tehlike: El feneri testiyle buzdolabındaki kaçağı bulun
- 9 Etimesgut Belediyesi soruşturmasında ikinci dalga: 25 şüpheliden 9’u itirafçı oldu
- 10 SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: 81 ilde dev uygulama! 912 kişi yakalandı