Ticaret Bakanlığı'ndan tarihi eser kaçakçılarına ağır darbe: 7 bin 550 sikke ve figür ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarihi eser kaçakçılarına ağır darbe vurdu. Gümrük Muhafaza ekipleri gerçekleştirdiği operasyonla 7 bin 550 sikke ve figür ele geçirildi.
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, İzmir'in Çeşme ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonla tarihi eser kaçakçılığına büyük darbe vurdu. Çeşme Ulusoy Limanı'ndan İtalya'ya gönderilmek istenen bir araçta yapılan aramada toplam 7 bin 550 adet sikke ve figür türü tarihi eser ele geçirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre operasyon, İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü risk analizi çalışmaları kapsamında gerçekleştirildi. İtalya'nın Trieste Limanı'na gitmek üzere Çeşme Ulusoy Limanı'na gelen bir araç, analizler sonucunda riskli olarak değerlendirildi ve detaylı kontrole sevk edildi.
EN SON HABERLER
- 1 Bursa’da feci kaza: Otomobilin çarptığı şahıs hayatını kaybetti
- 2 Fatih'te iki katlı bina alevlere teslim oldu: 1 ölü
- 3 Soma maden faciasında 9 tutuklama
- 4 Soma'daki maden göçüğü soruşturmasında 9 tutuklama
- 5 3 ilde zehir tacirlerine operasyon: 111 şüpheli yakalandı
- 6 CHP'li Yenişehir belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması: Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tutuklandı!
- 7 Yaşlı çift bıçaklanarak öldürüldü! Çiftin üst kat komşusu gözaltına alındı
- 8 Fon soruşturmasında flaş! Kaya çifti TMSF'ye ödeme yaptı
- 9 Kırıkkale'de dronlu trafik denetiminden kaçmaya çalışan sürücüye 11 bin lira ceza
- 10 Dünyanın en iyi kuruyemişleri belli oldu: Listede Türkiye’den 3 lezzet var