TOKİ harekete geçmişti! Elazığlı depremzedeler büyük sevinç yaşadı
Elazığ, 24 Ocak 2020'de dehşeti yaşadı. 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok bina yıkıldı. Bunun üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni evler inşaa etmek için kolları sıvadı. Afetzedeler için 3 bin konut yapıldı.
Sivrice ilçesinde meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde, TOKİ tarafından afetzedeler için yapılan yeni konutların inşa ve hak sahiplerine teslim çalışmaları devam ediyor.
EN SON HABERLER
- 1 Yer Sarıyer! Sel felaketinden korkunç görüntüler! Dev istinat duvarları yerle bir oldu: Siteye giren su yerleşim yerlerini böyle bastı!
- 2 Dünyanın en renkli gölleri seçildi! Türkiye'de yer alan pembe sular listede
- 3 Kadıköy'de oto galeride panik anları! Eriyen lamba kapağı 2 aracı küle çevirdi! Dehşet anları kamerada...
- 4 Sel felaketinde 14 yaşındaki Mahmut hayatını kaybetmişti: ‘Can koruma rölesi devreye girseydi kurtulabilirdi’
- 5 İstanbul'da günlerdir sel çilesi sürüyor: Haliç'in rengi çamura döndü!
- 6 Adana İl Sağlık Müdürü Nacar: Özel çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz!
- 7 120 milyon vurgun yapan 'change' çetesi adliyeye sevk edildi
- 8 Tokat’ta dehşete düşüren anlar! Metruk binada çökme meydana geldi: Gökten beton parçaları yağdı!
- 9 İzmir'de dev operasyon: Aranan 164 kişi yakalandı!
- 10 2026'nın en tehlikeli 10 şehri açıklandı: Aralarında turistik yerler de var!