TÜGVA'dan sosyal medyadaki iftiralara tepki: Vakfımıza yöneltilen ithamlar en hafif tabiriyle alçaklıktır
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı İbrahim Beşinci, TÜGVA hakkında 2021–2022 yıllarında gündeme getirilen ve kesinleşen yargı kararları ile sahteliği tasdiklenen mesajlar ve görsellerin maksatlı şekilde sosyal medya üzerinden yeniden dolaşıma sokulduğunu belirterek, "Ahlaktan yoksun şekilde gerçekleştirilen bu saldırıların sebebinin yerli ve milli gençlik yetiştirilmesi için yaptığımız mücadelenin olduğunu çok iyi biliyoruz. Sosyal medya üzerinden vakfımıza yöneltilen ithamlar en hafif tabiriyle alçaklıktır." dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı İbrahim Beşinci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"SAHTELİĞİ TASDİKLENEN MESAJLAR YENİDEN DOLAŞIMA SOKULDU"
"Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) hakkında 2021–2022 yıllarında gündeme getirilen ve kesinleşen yargı kararları ile sahteliği tasdiklenen mesajlar/görseller maksatlı şekilde sosyal medya üzerinden yeniden dolaşıma sokulmuştur.
EN SON HABERLER
- 1 Sokakta oynayan çocuklara minibüs çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
- 2 Kayseri’de evin tavanı çöktü: 75 yaşındaki kadın yaralandı!
- 3 Bursa'da korkunç iş kazası: Demir bloğun altında kalan genç hayatını kaybetti
- 4 Karadeniz’de karaya oturmuştu: Liberya bayraklı gemi kurtarıldı!
- 5 Eyüpsultan'da ağaç kesimi iddiaları sonrası vatandaşlardan İBB'ye tepki
- 6 Sarıyer'de karaya oturan 238 metrelik tanker kurtarıldı
- 7 Zodyağın en gizemli burçları belli oldu! Onları çözmek hiç kolay değil
- 8 Bakan Çiftçi, Brüksel'de Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi: Bir bardak çayın sıcaklığında aynı gönül bağını hissettik
- 9 Zeynep bebeği selden kurtarmıştı: Türkiye'nin konuştuğu AFAD kahramanı konuştu: "Bizim için paha biçilemez mutluluk"
- 10 Ankara'da otobüs dehşeti! Yoldan çıkan araç üst geçidin ayağına çarptı: 24 yaralı!