Uyuşturucuya karşı çıkan müezzin cami bahçesinde bıçaklandı! Şüpheli tutuklandı
Mersin'de Cami Müezzini Ömer Tekdemir, cami bahçesinde uyuşturucu kullanılan bir aparatı bulmasının ardından uyardığı kişi tarafından bacağından bıçaklandı. Tekdemir, “Uyuşturucu satıcılarına asla göz açtırmayacağız. Bıçaklansamda, öldürseler de mücadeleye devam edeceğim" dedi.
Mersin'de bir cami müezzini, uyuşturucu kullanılan bir apartı bulmasının ardından uyardığı şahıs tarafından bacağından bıçaklandı. O anlar güvenik kamerasına yansırken, şüpheli camideki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.
Mersin'in merkez Akdeniz Mahallesi Çilek Mahallesi'ndeki Güneyli Camii'nde yaşanan olayda, iddiaya göre camide görevli müezzin 25 yaşındaki Ömer Faruk Tekdemir, uyuşturucu madde kullanılan bir aparatı bulduktan sonra cami bahçesinde mahalle sakini olmayan biri olduğunu görünce 48 yaşındaki Ömer Turan'ın yanına giderek uyarıda bulundu.
Cami bahçesinde bankta oturduğu yerden kalkarak uyardığı için müezzini bacağından bıçakla yaraladı. Camideki vatandaşlar şüpheliyi etkisiz hale getirerek, polise haber verdi. Şüpheli, olay yerine gelen polis ekibine teslim edildi. Yaralanan Tekdemir ise, uyuşturucu madde kullanılan aparatı göstererek, uyardığı kişinin kendisini bıçakladığını söyledi.
Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde cemaati bilgilendirdiğini belirten müezzin Tekdemir, "Bu kişilerden korkmuyoruz. Uyuşturucu satıcılarına asla göz açtırmayacağız. Bıçaklansamda, öldürseler de mücadeleye devam edeğim" dedi. Ayrıca saldırganın elinde sulandırılmış şüpheli bir madde bulunan pet şişe olduğunu aktaran yaralı müezzin hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde oturduğu yerden birden kalkarak müezzini bıçakladığı anlar yer alıyor. Gözaltına alınan şüpheli ile ilgili emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum'da cesetleri çarşafa sarılı bulunmuştu: Rus anne ve kızının ölümünde kan donduran detaylar
- 2 Dev derbide 11 bin polis görev yapacak
- 3 Oğlu itiraf etti! Eski eşi tutuklandı
- 4 İstanbul‘da hafta sonu için fırtına ve şiddetli yağış uyarısı
- 5 THY İran'ın 3 kentine planlanan 17 seferi iptal etti
- 6 SON DAKİKA! Suriye ordusundan YPG'ye yeni operasyon hazırlığı! Verilen süre doldu: İşte Halep'te son durum
- 7 Ünlülere yönelik uyuşturucu ve fuhuş soruşturmada yeni gelişme! Melisa Şahin ikinci kez gözaltında
- 8 Edirne'de yanlış vites hatası can aldı: Otobüs, yedek şoför ile muavine çarptı! 1 ölü, 1 yaralı
- 9 Dijital haberciliğin geleceği “Dijital Dönüşüm Çağında Habercilik: Yapay Zekâ ve Dijital Yetkinlikler” panelinde ele alındı
- 10 ABB “konser vurgunu” davasında tahliye kararına savcılıktan itiraz