Yardım isteyen evsiz genç silahla ayağından vuruldu
Antalya’da evsiz genç, iddiaya göre yardım istemek için durdurduğu bir araçta bulunan kişi tarafından ayağından vuruldu. Yaralı genç olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken saldırgan kaçtı.
Antalya'daki korkunç olay, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 782. Sokak'ta meydana geldi. Sokakta yaşayan 26 yaşındaki İlker Bakır, iddiaya göre bir aracı durdurup karnının acıktığını söyleyerek yardım istedi. Diyalog tartışmaya dönünce duran araçtan inen bir şahıs İlker Bakır'a 3 el ateş açarak bacağından yaraladı.
EN SON HABERLER
- 1 Meriç Nehri'nde korkunç manzara: Kayıp 2 çocuk aranıyordu! Parçalanmış ceset bulundu...
- 2 İstanbul'da yağmur ne zaman duracak? Meteoroloji'den 17-18 Ekim hava durumu ve uyarılar
- 3 SON DAKİKA… Mustafa Sarıgül ve ailesine kara para operasyonu: Emir Sarıgül 100 milyon euro'yu hesabına böyle indirmiş
- 4 SON DAKİKA HAVA DURUMU… İstanbul için sağanak ve fırtına alarmı! Meteoroloji saat verdi: 45 il için turuncu ve sarı kodlu uyarı!
- 5 Eskişehir'de sır ölüm: Komşusunun evinde hayatını kaybetti!
- 6 Bakırköy’de feci kaza! Tanker devrildi: Yaralı var!
- 7 Eczacıbaşı Vakıfbank maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Sultanlar Ligi'nde 4.Hafta
- 8 Sağlık Bakanlığı personel alımı dağılımı Resmi Gazete'de! 31 bin sağlık personelinde hangi branşlar var?
- 9 BİM aktüel katalog 20-21-23 Ekim 2026: Yeni hafta çıktı! BİM indirimlerinde karnıyarık tenceresi, yumak...
- 10 Güncel Akaryakıt Fiyatları 17 Ekim 2026: Motorin ve benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İstanbul, Ankara...