Zehir tacirlerine ağır darbe! Hakkari'deki operasyonda 348 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "332 kilogram Skunk, 16 kilogram Metamfetamin olmak üzere 348 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi" dedi.
İçişleri Bakanı Ali Bakan Yerlikaya şu ifadelere yer verdi; "Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Hakkari İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Narkotik şube ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Yüksekova kırsalında; 332 kilogram Skunk, 16 kilogram Metamfetamin olmak üzere 348 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle bağlantısı olan şüphelilere yönelik operasyon devam ediyor.
Uyuşturucuyla savaşımız, çok katmanlı ve çok boyutlu olarak kararlılıkla devam ediyor. Uyuşturucu Suç Örgütü elebaşından, yöneticisinden, torbacısına kadar tedarik zincirinin her halkasını tek tek kırıp atacak ayrı ayrı operasyonlar düzenliyoruz. Sadece uyuşturucu maddeleri yakalamakla kalmıyor; bu organize suç faaliyetlerinin tedarik ağlarını çökertiyor ve suç gelirlerine darbe vuruyoruz. Emeği geçenleri tebrik ederim."
EN SON HABERLER
- 1 ZTK kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? ZTK 3. eleme turu eşleşmeleri bekleniyor
- 2 Hoffenheim-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi 2. Hafta
- 3 Aston Villa - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Hafta
- 4 Galatasaray-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Hafta
- 5 Baskonia - Beşiktaş basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague 4. Hafta
- 6 EMEKLİ BANKA PROMOSYONLARI EKİM 2027: En yüksek emekli promosyonu ne kadar, hangi bankalarda var?
- 7 Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Ekim 2026 Fed toplantı tarihi
- 8 MEB TATİL TAKVİMİ 2026-2027: İlk ara tatil ne zaman, kaç gün sürecek?
- 9 AÖF KAYIT TAKVİMİ 2026: Öğrenci affı Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıtları nasıl yapılır?
- 10 RAMAZAN AYI BAŞLANGICI 2027: Diyanet ile Ramazan ne zaman başlıyor, ilk oruç hangi tarihte?