EMRE AKÖZ

Bankacının hayali

Başkanlığını Zeynep Kakınç'ın yaptığı Mutfak Dostları Derneği'nin, "Napoli mutfağı" temalı yemeği, Levent'teki "Fratelli La Bufala" adlı restoranda yapıldı.
"Manda Kardeşler" şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz lokantayı, "bankacılıktan terk" Ufuk Evrim Karadağ işletiyor. Yemek sırasında babası, eski bankacı Nihat Karadağ, gazeteci- yazar Halit Kakınç, restoran zincirinin Türkiye temsilcisi, Antep kökenli Mehmet Kemal Okan ve Napolili eşi Margherita Hanım ile sohbet ettik.
Konu konuyu açtı. Nihat Karadağ, cevabını benim de merak ettiğim bir soruyu ortaya attı: Neden birçok bankacı, restoran veya kafe açmanın hayalini kurar?
Karadağ bu durumu, merkezdeki bankacıların, insanlardan uzak, sayı ve tablolarla dolu, müthiş stresli bir sanal ortamda çalışıyor oluşlarına bağlıyor.
Doğru olabilir. Bilmiyorum. Ama niye kafe-restoran da, mesela turizm şirketi değil? Fikri olan bizimle paylaşsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.