HAŞMET BABAOĞLU

Zeytinyağlı sarımsak

Güzel Şeyler'de Alaçatı Asma Yaprağı'nda yediğim zeytinyağlı sarımsak yemeğinin lezzetinden söz etmiştim ya...
Birçok okurum merak etmiş. Nasıl bir yemek, anlatın, diyorlar.
Önce yapılışının ve dokusunun zeytinyağlı pırasaya benzediğini söyleyeyim. (Bol limonu unutmayın!) Tadına gelince, sarımsak kendine özgü baskın lezzetini katmış ama çok makul ölçüde!
Peki nereden aklına gelmiş bizim Asma Yaprağı ekibinin?
Mevsimin ilk taze sarımsaklarının güzelliğini ve saplarının diri fakat yumuşacık hallerini görünce bundan zeytinyağlı yemek yapalım demişler.
Tabii haberiniz olsun ki, bir iki hafta içinde sarımsaklar o özelliklerini kaybedecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.