HAŞMET BABAOĞLU

Kokmuyorsa problem!

Medyada keçi sütünün, halis tereyağının falan faydasını anlatan uzmanlar, acaba gençlerin kokular üzerinden yeni bir beslenme modeli geliştirdiklerinin farkındalar mı?
Keçi sütü ve peyniri diyorum çevremdeki gençlere, kokusu kötü diye burunlarını buruşturuyorlar.
Eti tava yapıyorsun, kokusundan kaçıyorlar.
Ama birbirinden kötü kimyasal katkı maddeleriyle hazırlanan endüstriyel soslara bayılıyorlar.
Dün sevgili Ömür Akkor da instagram hesabında buna isyan etti. "Peynir, kaymak, et kokar, kokmuyorsa problem" derken yerden göğe haklıydı.
Bilmem, kulak veren olmuş mudur?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.