Şenbayrak döner
Biftek diye bilinen etler, kuzu pirzolasının döşüyle birlikte pişer.
Seçilmiş etler baharatlarla bekletilir.
Sonra odun ateşi yanar.
Bu tarife göre köşe başındaki dükkanlarda satılana döner denemez.
Dönerin kralını bilirim…
Her dönere de 'döner' demem.
Oflu Nizam Usta bu işin bir numarasıdır çünkü…
Dükkanının önünde metrelerce 'döner' kuyruğu olan kaç dönerci var.
Kesinlikle kıyma kullanmaz, Ve bir yiyen kolay kolay başka bir döner yemez.
Öğleden sonra gitseniz döner bulamazsınız…
Başka bir mesele için yeni oteline gidince tattım dönerini.
Nefismiş...
Lezzeti Nizam Usta'nın ki ile hemen hemen aynı.
Rejimdeyseniz yandınız
Doyumsuz bir lezzeti var.
Şenbayrak tandırı ateşledi.
Tavsiye ederim…
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.