YAVUZ DONAT

81 il, 81 ünlü, 81 yemek

Kitap "Ağustos-2009'da" çıktı. "Elips Kitap" yayını olarak.
"Adana sayfasını" açıyorsunuz, karşınızda Ferdi Tayfur.
"Adana Kebabı'nı" tarif ediyor.
"Ağrı sayfasını" çeviriyorsunuz:
Ebru Yaşar... Selekli Saç Kavurma.

***

Gaziantepli Yağmur Atacan ne de güzel "Ali Nazik" tarifi yaparmış.
Ya ünlü sinema yönetmeni, Çanakkaleli Metin Erksan'ın "Ispanaklı Börek" tarifine ne demeli.
***

Kitabı hazırlayan Bilge Ekinci bizden de bir "Niğde yemeği" istedi.
"Oğma Çorbası'nı" anlattık.
***

Bugün "siyasete bir gün mola" verelim.
Yemekleri beğendiyseniz "afiyet olsun" diyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.