81 il, 81 ünlü, 81 yemek
Kitap "Ağustos-2009'da" çıktı. "Elips Kitap" yayını olarak.
"Adana sayfasını" açıyorsunuz, karşınızda Ferdi Tayfur.
"Adana Kebabı'nı" tarif ediyor.
"Ağrı sayfasını" çeviriyorsunuz:
Ebru Yaşar... Selekli Saç Kavurma.
Gaziantepli Yağmur Atacan ne de güzel "Ali Nazik" tarifi yaparmış.
Ya ünlü sinema yönetmeni, Çanakkaleli Metin Erksan'ın "Ispanaklı Börek" tarifine ne demeli.
Kitabı hazırlayan Bilge Ekinci bizden de bir "Niğde yemeği" istedi.
"Oğma Çorbası'nı" anlattık.
Bugün "siyasete bir gün mola" verelim.
Yemekleri beğendiyseniz "afiyet olsun" diyelim.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.