Afiyet olsun
Aman efendim, hepsi de birbirinden güzel "yemek tarifleri" yapıyorlar, hangi birini sayalım.
Adını yazamadıklarımızdan af dileyerek, "listeye" başlayalım:
Balıkesir... Fikret Hakan... Hünkârbeğendi.
Gümüşhane... M. Oltan Sungurlu... Ballı Börek.
Edirne... Yiğit Bulut... Ciğer Tava.
Kütahya'dan Nafi Güral "Tutmaç Çorbası" tarifini yapıyor.
Malatya'dan Oktay Kaynarca "Analı Kızlı."
Mardin... Ve Zeynel Abidin Erdem'den "Kaburga Dolması."
Kilis... Hıncal Usta'dan (Uluç) "Müceddere."
Diyarbakırlı Abdülkadir Usta'dan (Aksu) tavsiye... "Meftune."
Ordulu "Usta" Kadir Abi'den (İnanır) öneri "Karalahana."
Yozgat... Ahmet Hakan Coşkun... "Testi Kebabı."
Yalova... İbrahim Kutluay... "Alabalık Izgara."
Bingöllü Akif Usta (Beki) tarif ediyor: "Sulu Köfte."
Hatay'dan Mithat Bereket... Zahter Salatası.
Kars'tan Tayfun Talipoğlu... Taş Köfte.
Kayseri'den Göksel Arsoy... Kayseri Mantısı.
Bizim aklımız Malkoçoğlu Cüneyt Usta'nın (Arkın) tarifini yaptığı "Kötebe"de kaldı.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.