YAVUZ DONAT

İftar sofrası

Önümüz ramazan "iftarda" ne yiyeceksiniz?" Usta aşçılardan" yemek tarifleri ister misiniz?
Örneğin;
Süleyman Usta'nın (Demirel) önerdiği "Isparta Fırın Kebabı'na" ne dersiniz?

***

Karamanlı Nimet Hanım'ın (Çubukçu) önerisi "Arabaşı Çorbası."
İsterseniz "hanım aşçılarla" devam edelim:
Kocaeli'nden Demet Akalın "Fener Balığı Buğulama" tarif ediyor.
İzmir'den Burcu Güneş "Radika Kavurması."
Antalya'dan Ece Gürsel "Antalya Piyazı."
Bursa'dan Ceyda Düvenci "Patlıcan Silkme."
Şanlıurfa'dan Seyyal Taner "Kazan Kebabı."
Trabzon'dan Nuray Mert "Hamsili Pilav."
Sivas'tan Tülin Şahin "İçli Köfte."
Manisa'dan Kibariye "Akhisar Köftesi."
Ankara'dan Nil Karaibrahimgil "Yalancı Çerkez Tavuğu."
***

Kitapta "yemek tarifleri" olan diğer "bayan aşçılarımız" kusura bakmasınlar.
Onların yemekleri de çok güzel.
Hele de Kırşehirli Emel Taşçıoğlu'nun "Mumbar Dolması."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.