YAVUZ DONAT

Kurban rehberi

Önce sağlıklı, huzurlu, mutlu, barış içinde nice bayramlar diyelim...
Sonra kurbanlarımızın makbul ve kabul olmasını dileyelim...
Ardından da "Konumuza" girelim.
Konumuz... "Kurban rehberi." Kaynağımız... "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı."
Hanefilere göre kurban kesimi bayramın 3. günü akşamına kadar devam eder... Şafilere göre ise 4. günü de kurban kesilebilir.
Kurbanlık devenin 5, sığırın 2, koyun ve keçinin 1 yaşını doldurması gerekir.
Hayvan varlığının devamı açısından erkek kurbanlık tercih edilmelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.