YÜKSEL AYTUĞ

Yetmedi mi artık?

Okurumuz Ayşenur Öz, seyyahlık ile gurmeliği birleştiren programların artık 'kabak tadı' verdiğini savunuyor:
"Merhaba Yüksel Ağabey, nasılsınız, iyisiniz inşallah... Ağabey, ben anaokulu öğretmeniyim ve her akşam işten yorgun argın eve geldiğimde tur atıyorum kanallar arasında. En çok hoşuma gidense, Anadolu'yu diyar diyar gösteren programlar. Ama son zamanlarda yöresel programlar kasap dükkanı gibi çalışmakta. Dağ bayır izleyeceğiz, yöresel yemekleri öğreneceğiz diye beklerken; her memlekette bilmem kaç metrelik Adana kebaplar, testide pişen etler, etler, etler... Gerçekten gına gelmedi mi artık? Adım başı kebapçı salonu varken her köşede, bizim hasret duyduğumuz o etlerin nasıl piştiği değil- ki evde öyle kebaplar da pişirilemez- memleketin kendine has özellikleri.
Sesime kulak verirsen memnun olurum ağabey... Hoşçakalın... Hep Sabah'ta kalın..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.