BÜLENT CANKURT

İstanbul'daki İtalyanların işi zor

Eksen Group'un patronları Erol-Varol Kaynar kardeşler, Ocak ayında Nişantaşı'nda bir İtalyan restoranı açmak için kollarını sıvamıştı. Eski Marca Restaurant'ın yerine açılacak olan 'Yüzde 100' anlamına gelen 'Cento Per Cento'nun mönüsünü Londra'daki ünlü İtalyan restoranı Latium'un sahibi ve şefi Mauruzio Morelli hazırlıyor. Hava muhalefeti nedeniyle biraz meşakkatli de olsa, hafta sonu Morelli'nin marifetlerini yerinde görmek için Londra'ya gittim. Morelli'nin Oxford'daki restoranı da, yemekleri de muhteşem. 'Cento Per Cento' ile İtalyan restoranları arasındaki rekabetin kızışacağına eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.