BÜLENT CANKURT

Alaçatı'nın 'tapu'su yıkılıyor

Alaçatı'da geçen yaz hizmet vermeye başlayan Tapu adlı restoran, bu yaz sezonunda çoğu restoranın pabucunu dama atmış durumda! Kuruluşundan bu yana restoranın konsept danışmanlığını yapan executive şef Tolga Atalay, mönüde yine döktürmüş. Özellikle enginarlı dana bonfilesi, bebek ahtapotu ve donmuş yoğurt tatlısı resmen yıkılıyor. Bu arada mekanın işletmeciliğini yapan Erhan Görücüoğlu'nun da hakkını teslim etmek lazım. Mekanında ağırladığı müşterilerine örnek bir ev sahipliği gösteriyor. Tarihi taş duvar mahzeninde 700'ün üzerinde şarap bulunan Tapu'yu tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.