BÜLENT CANKURT

Japon yemeğini de kendimize benzettik!

İstanbul'da steak house'lar trend olunca sayıları giderek artmaya başladı. Geçenlerde de Günaydın Et, Etiler'de steak house açtı. İstanbul'un en ünlü etçilerinden olan Günaydın Et, Etiler şubesi için kesenin ağzını sonuna kadar açmış. Duyduğuma göre 1.5 milyon dolar harcayan Günaydın Et, harika bir mekan yaratmış. Mutfağı ünlü şef Batuhan Piatti Zeynioğlu'na emanet edilen mekanın en büyük özelliği ise mönüsünde 'et suşi' bulunması. Günaydın Et'in spesiyali olan, etten yapılan suşi bugünlerde herkesin dilinde. Anlaşılan balık sevmeyenler de artık suşi yiyebilecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.