BÜLENT CANKURT

Yazarlığa soyundu

Sortie, Salomanje, Kalamata ve Cento per Cento gibi restoranları bünyesinde bulunduran Eksen Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaynar, şimdi de yazarlığa soyunmuş. a Haber'de yayınlanan '90 Dakika' programındaki başarısıyla da adından söz ettiren Kaynar, dünyanın en çok satan yemek dergisi La Cucina Italina'nın Türkiye edisyonunda yazmaya başlamış. Bu ay ilk yazısı yayınlanan Kaynar; yazısında, hayatının vazgeçilmezlerinden olan Bodrum'daki gizli lezzet adreslerini ve kendi evindeki kadar rahat hissettiğini söylediği Maça Kızı'nı anlatmış. Doğruyu söylemek gerekirse Erol Bey, bu yazarlık işini de gayet iyi becermiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.