BÜLENT CANKURT

Flamingo'da Trüf ziyafeti

İtalyan ruhunu New York tarzıyla birleştiren ve bence son zamanların en şık ve en havalı restoranı olan Flamingo'nun, müdavimlerine trüf ziyafeti çektiğini öğrendim. 'Sebzelerin pırlantası' olarak tarif edilen ve sadece birkaç ay yetişen beyaz trüf mantarı, bugünlerde Flamingo'ya gidenlerin midelerine bayram ettiriyormuş.
İtalya'nın Piemonte bölgesinin Alba şehrinden özel olarak getirtilen trüfler, mekanın ortağı ve şefi Emre Şen'in ellerinde çok özel yemeklere dönüşüyormuş. Trüfe olan düşkünlükleri tavan yapan elitler, Aralık sonuna kadar devam edecek trüf ziyafeti için Flamingo'yu dolduruyormuş. Ne diyelim, afiyet olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.