BÜLENT CANKURT

En büyüğünü Anadolu'ya açmış

Tansu Çiller'in oğullarıyla kurduğu Mar Group'la birçok başarılı mekan yaratan Uğur Karabayır, işleri büyütmeye devam ediyor. Karabayır, üç kez üst üste kazandığı 'En İyi Dünya Mutfağı' ödüllü mönüsü ile İstanbul'un elitlerinin favorisi olan Hardal'ın dördüncü şubesini açmış. Türkiye'nin en büyük Hardal Restaurant'ı olma özelliğini taşıyan dördüncü şube, Caddebostan'da hizmete girmiş.
Caddebostan Hardal, 800 metrekarelik alanı, 350 kişilik kapasitesi ve 100'e yakın çalışanı ile Anadolu yakasının en dinamik mekanı olacak gibi görünüyor.
Bu işi çok iyi yapan Karabayır'a kocaman alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.