BÜLENT CANKURT

Müdavimlerini Boğaz'da ağırlıyor

İstanbul' un elitlerinin favori meyhanelerinden biri olan Akaretler'deki Kalamata, yaz sezonunun gelmesiyle müdavimlerini Sortie'de ağırlamaya başladı. 'Oturması kolay, kalkması zor Kalamatalı geceler' sloganıyla hizmet veren ve ödüllü şef Ayvaz Akbacak'ın hazırladığı zengin mönüsüyle dikkat çeken mekan, yeni yerinde de çok iddialı. Özellikle Ege, Rum ve Ermeni mutfaklarından seçilen mezeler harika! Kısaca Boğaz'da 'lezzetli' bir yemek yiyip sonra da Sortie'nin eğlencesine dahil olmak isterseniz, aklınızda bulunsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.