BÜLENT CANKURT

Patron şefler

20 küsur yıldır İstanbul'u doyuran Gazi-Bilal Ateş kardeşler, artık kendi ayakları üzerinde durmaya karar verip yaz başında Sortie'nin içinde mekan açmışlardı. Mekanlarına Chef Mezze adını verseler de, modern bir balık restoranı ortaya çıkardıklarını duymuştum. Önlerinde önlükleriyle hem mutfakla, hem de servisle birebir ilgilenen Ateş kardeşlerin mekanının methini de çok duymuş ancak gidip görmemiştim; dedikleri kadar varmış. Damak tadı kadar, sunuma ve görselliğe de muazzam önem veren Ateş kardeşler, harikalar yaratmış. Aklınızda bulunsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.