BÜLENT CANKURT

Fransız şeften İstanbul çikolatası

Boğaz'da ve Sultanahmet'teki lüks otellerinde İstanbul'a gelen zengin turistleri ağırlayan Four Seasons Hotels, şimdi de misafirlerine çikolata yedirecek. Four Seasons, 'Chocolate by Four Seasons Hotels Istanbul' adıyla bir çikolata markası yarattı ve ilk mağazasını da Four Seasons Bosphorus'ta açtı. Mağazanın açılışı için verilen davet, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri buluşturdu. Fransız pasta şefi Ghislain Gaille'nin Mısır Çarşısı'ndan ilham alarak yarattığı çikolatalar, davetliler tarafından çok beğenildi. Ressam İsmail Acar'ın resimleriyle süslü kutular da övgü aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.