BÜLENT CANKURT

Mönüsüne Kars kazını eklemiş

İstanbul'un en iyi fine dining restoranlarından biri olan Etiler'deki The Galliard, mönüsünde yöresel lezzetlere de yer vermeye başlamış. İstanbul'da ilk kez bir fine dining restoranda, Kars'tan özel olarak getirtilen kaz servis ediliyor. Mönüsündeki yemekleri uzun süren araştırmalar sonrasında bir araya getiren The Galliard'ın Kars'tan getirttiği kazlar, özel bir formülle fırınlanıp akçaağaç şurubuyla servis ediliyormuş. Kars kazını, fine dining bir restoranda yemek ilginç olacaktır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.