BÜLENT CANKURT

Yeniliklerle sezonu açtı

İstanbul'un en iyi fine dining restoranlarından biri olan Etiler'deki The Galliard, yeni konsepti The Galliard Brasserie ile kış sezonunu açtı. İstanbul'un elitlerinin müdavimi olduğu mekan, fine dining konsepti ile İtalyan, Fransız ve İspanyol mutfağının lezzetlerini sunarken, giriş katında ise brasserie konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Mekanın şefi Turgut Ay'ın, elitlerin bayıldığı lezzetlerine, bu kış için yenilerini eklediğini duydum. Ay'ın brasserie mönüsü de iddialıymış. Farklı lezzetler tatmak için The Galliard'ı mutlaka denemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.