BÜLENT CANKURT

Gümüş kapta havyar keyfi

İstanbul'un elitleri, artık istedikleri zaman 'dünyanın en değerli besini' olan siyah havyarı yiyebilecek. Sur Balık, çok pahalı olduğu için restoranlarda pek bulunmayan siyah havyarı mönüsüne koymuş. Çok pahalı ve çok özel bir yiyecek olduğu için Sur Balık, havyarı özel bir sunum ritüeliyle servis ediyormuş. 20, 50 ve 100 gram olarak sipariş edilen havyar, gümüş bir kapta masaya geliyormuş. Yani, siyah havyarı şimdiye kadar sadece evlerinde yiyebilen elitler, artık Sur Balık restoranlarında da bu keyfi yaşayabilecekmiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.