BÜLENT CANKURT

Bodrum’da lezzetli bir gece

Avantgarde Collection otellerinin Bodrum'daki temsilcisi Avantgarde Yalıkavak, çok özel bir lezzet gecesine imza attı.
La Cucina Italiana dergisinin, otelin executive şefi Ulaş Morkoç ve konuk şef Chris Maxell ile organize ettiği gecede, 'Vietnam Mutfağına Ege Dokunuşu' adlı sentez bir mönü ile daha önce hiç tadılmamış lezzetler sunuldu.
İsmet-Nur Öztanık'ın evsahipliğinde gerçekleşen geceye;
Ozan-Bahar Şer, Saffet-Özlem Ulusoy, Ender-Benan Saraç gibi pek çok ünlü isim katıldı.
Birbirinden farklı ve lezzetli yemekleri midelerine indiren konuklar, keyifle evlerinin yolun tuttu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.