BÜLENT CANKURT

72 saatte pişen et bahar mönüsünde

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Etiler'deki Galliard, baharın gelmesiyle mönüsüne, özel bir kuzu eti eklemiş.
Mekan, Balıkesir'de doğal bir çiftlikte yetiştirilen kuzuları çok özel bir yöntemle pişirip servis ediyormuş. Taze baharatlarda dinlendirilen kuzular, 72 saat sabit sıcaklıkta pişiriliyormuş.
Ben henüz test edemedim ama dört ile sekiz kişilik olarak servis edilen bu özel yemeği tadanlar anlata anlata bitiremiyor; aklınızda bulunsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.