BÜLENT CANKURT

Şehrin en iddialı İtalyan’ı açıldı

Jupiter Grup'un patronu Tayfun Topal, Galvin adını verdiği İstanbul'un en büyük İtalyan restoranını açtı. Nişantaşı Maçka Palas'ta kapılarını aralayan Galvin, bin 100 metrekare büyüklüğünde. Her biri 300 kilo olan 12 avizesi, 80 özel zeytin ağacı, tamamı gümüş olan aksesuarları ile ilgi çeken Galvin'in yemekleri de çok iddialı. Hoş, sadece 16 milyon lira harcanan dekorasyonunu görmek için bile Galvin'e gidilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.