Kızarmış domates
MALZEMELER
Milföyde mantarlar
Piyazlık doğranmış soğanı yağda kavurun. Küçük doğranmış mantarları soğana ekleyin, kavurmaya devam edin. Küçük doğranmış biber, tuz ve karabiberi ekleyin, 2-3 dakika daha pişirin. Küçük fırın kaplarına eşit miktarda mantarlı harcı paylaştırın. Kapların üzerine milföy hamurlarını koyun. Yanlarını kaba yapıştırın. Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
MALZEMELER
Haşlama çöp şiş
Eti yıkayıp, tencereye alın. Kapağı kapalı olarak orta ateşte 15 dakika pişirin. Suyunu iyice çekince tereyağı, karabiber, kimyon, tuz ve sıcak suyu ilave edin. 5 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Pişen etleri ve kiraz domatesleri çöp şişlere dizerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.