Ezogelin çorbası
MALZEMELER
***
Muzlu milföy
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında yumuşatın. Muzları soyun, kararmamaları için limonla ovun. Ortadan ikiye bölün. Muzları milföy hamurlarının üzerine koyun. Hamurun iki köşesini ortada birleştirip, iyice bastırın. Yumurta sarısını çırpın, hamurların üzerine sürün. Hamurları soğuk suyla çalkaladığınız tepsiye dizin. 180 derecelik fırında, üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Üzerini çikolata sosuyla süsleyin.
MALZEMELER
***
Baharatlı tavuk şinitzel
Galeta ununu ve bütün baharatları derin bir kaba koyarak karıştırın. Tavuk göğüslerini galeta ununa bulayın. 10-15 dakika dinlendirin. Kızgın yağda arkalı önlü kızartarak servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.