Narlı çikolata çanakları
Malzemeler
* * *
Ton balıklı salata
Bezelyeyi tuz ve karabiberle haşlayın. Üzerine kıyılmış maydanoz ilave edin. Birkaç dakika birlikte pişirdikten sonra süzün ve soğumaya bırakın. Diğer taraftan taze soğanı ince kıyıp, zeytinyağında soteleyin. Üzerine bezelyeyi ilave edip karıştırın ve servis tabağına alın. Parçalara böldüğünüz ton balığını ilave edin. Zeytinyağı ve limon suyu gezdirerek servis yapın.
Malzemeler
* * *
Soğan yahnisi
Bir tencereye tereyağını koyup, üzerine sekize bölünmüş soğanları ekleyin. 5 dakika kavurup, eti ilave edin. Et suyunu salıp çekene kadar arada karıştırarak kavurun. Üzerine kuşbaşı doğranmış havuç ve patatesleri ilave edin. Jülyen doğranmış taze soğanları ve salçayı ekleyip, kavurmaya devam edin. Bir su bardağı sıcak su ve tuz koyup, tencerenin kapağını kapatın ve et yumuşayıncaya kadar pişirin.
Malzemeler
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.