ELİF KORKMAZEL

Pazılı biftek sarması

Pazı yapraklarını yıkayıp kaynamış suda yaklaşık bir dakika bekletip çıkarın. İnce dövülmüş eti yaprağın üzerine koyun. Etin ortasına piyazlık doğranmış bir parça soğan ve küçük bir dilim dil peyniri koyup sarın ve tencereye dizin. Üzerine rendelenmiş domates, margarin, su ve baharatları ekleyip pişirin.
MALZEMELER
4 adet büyük pazı yaprağı
4 adet ince dövülmüş biftek
1/2 soğan
2 adet domates
30 gr. dil peyniri
1 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
Kekik

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.