Lahanalı et
MALZEMELER
Çerkez barbunyası
Barbunyayı akşamdan ıslatın, sabah suyunu süzün. Domatesleri küçük doğrayıp tuzlayın ve 3 dakika pişirin. Üzerine 3 su bardağı su koyun. Barbunya ile birlikte 30 dakika pişirin, süzgeçten geçirin ve servis tabağına alın. Suyunu miksere koyup ceviz, sarmısak, ekmek içi ve tuzla mikserden geçirin, barbunya püresinin üzerine dökün. Zeytinyağında pul biberi yakıp barbunyanın üzerine gezdirin ve servis yapın.
MALZEMELER
Kuru domatesli makarna
Kuru domatesleri 10 dakika haşlayıp süzdükten sonra kenara alın. Diğer taraftan makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağını alıp kızdırın. Domatesleri ekleyip birkaç dakika sote edin. Makarnayı servis tabağına alıp üzerine kuru domatesleri ekleyin. Hellim peyniri ve kıyılmış dereotu ilave ederek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.