Terbiyeli sebze çorbası
MALZEMELER
Terbiye için:
Gevrek tavuk
Tavukları yağlanmış tepsiye koyun. Sıvı yağı, limon suyunu, karabiberi, tuzu, kekiği ve soğanı iyice karıştırın. Bu karışımı tavukların üzerine dökün. Ufalanmış ekmek içlerini üzerine serpip elinizle bastırın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
Kedi dili parfe
Yumurta sarısı ve şekeri çırpın. Üzerine 2 su bardağı süt, vanilya ve kakaoyu ekleyip pişirin. Kremşantiyi kalan sütle çırpıp karışıma ekleyin. Ilık su, Neskafe ve toz şekeri karıştırıp kedidillerini ıslatın. Suyla ıslatılmış bir kalıba muhallebi ve bisküvileri kat kat dizin. Kalıbı buzlukta 2 saat tutup servis yapın.
MALZEMELER
Islatmak için:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.