Kroket dolması
MALZEMELER
Pazılı kolay börek
Yumurta, süt, zeytinyağı ve yoğurdu çırpın, fırın tepsisinin her tarafına sürün. Bir yufkayı tepsiye yerleştirin. Diğer yufkayı parçalayıp yarısını tepsiye koyun. Üzerine yumurtalı karışımdan sürün. Soğanla pazıları yağda kavurun. Ocaktan alıp peynir ve kırmızıbiberle karıştırın, tepsiye yayın. Kalan yufkaları da yerleştirin. Tekrar yumurtalı karışımı sürüp kenarları sarkan yufkayı içe doğru kapayın. Kalan karışımı da üzerine sürün. Çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış 190 derce fırında 40 dakika pişirin.
MALZEMELER
İçine:
Şeker kurabiyeler
Hamur için verilen malzemeleri yoğurun. Hamuru iki yağlı kağıt arasına koyarak yarım parmak kalınlığında açın, yuvarlak bir kalıpla kesin. Yağlanmış tepsiye koyup 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Kurabiyelerin üzerine reçel sürüp diğer kurabiyeyi üzerine kapatın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.