Kayısılı pilav
MALZEMELER
İmambayıldı
Patlıcanların saplarını kesmeden alacalı soyun. Alttan ve üstten 1 parmak bırakarak boylamasına dörde bölün. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın. İnce kıyılmış maydanoz, küçük doğranmış domates, sarmısak, tuz ve şekeri karıştırın. Malzemeyi patlıcanların kesik bölgelerine doldurun. Üzerine zeytinyağı ve sıcak su ekleyip pişirin.
MALZEMELER
Hindi fümeli kokteyl tavuk
Tavuk göğsünü iri parçalar halinde doğrayıp karabiber ve tuzla karıştırdıktan sonra soya sosuna batırın. Hindi füme dilimlerini tavuklara sarıp çöp şişlerle tutturun. İsteğinize göre yağda ya da ızgarada pişirin. Soya filizlerini 3 dakika haşlayın. Tavukları soya filizi ve biber turşusu eşliğinde servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.