Sütlü domates çorbası
MALZEMELER
Sarmısaklı tavuk
Tavukları una bulayıp fazlasını silkin, zeytinyağı dökülmüş tavada her iki tarafını pişirin. Tavuk suyu, sirke, karabiber, sarmısak ve tuzu ekleyin. 10 dakika pişirip tavukları tavadan alın. Nişastayı iki çorba kaşığı suyla açıp tavadaki sosun üzerine ekleyin. İki dakika kaynatıp tavukların üzerine gezdirerek servis yapın.
MALZEMELER
Gofretli dondurma
Çikolataları benmari usulü eritin. Buzdolabı poşetini büyük kare biçiminde kesin. Erimiş çikolatayı poşetin ortasına yayın. Bir bıçakla iyice düzeltin. Su bardaklarının üzerine çikolatası dışarı gelecek biçimde poşeti kapayın. Derin dondurucuda dondurun. Dondurmayı dolaptan çıkarıp hafifçe eritin. Gofretleri küçük küçük doğrayın, dondurmayla karıştırın. Tekrar dolaba koyup dondurun. Bardakları dolaptan alın. Çikolataları poşetten sıyırın. Dondurmayı çikolata sepetlerine doldurarak servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.