Kırmızı biber kızartması
MALZEMELER
Kıymalı soğan dolması
İç malzeme için verilen malzemeleri yoğurun. Soğanları, üzerini ve altını çok az keserek soyun, bol suda içleri çıkana kadar haşlayın. Soğanın her yaprağına iç koyup sarın. Tencereye dizip üzerine biraz sıvı yağ dökün. Üzerine, çok çıkmayacak kadar su koyup düz bir tabak koyun. Tencerenin kapağı kapalı olarak pişirin.
MALZEMELER
Cevizli erişte
Tereyağını eritin ve üzerine erişteyi koyup kavurun. Kavrulan eriştenin üzerine tuz ve üzerini geçmeye yakın sıcak suyu koyun. Kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirip suyunu çektirin. Üzerine peynir ve ceviz koyup servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.