Bulgurlu kabak kızartması
MALZEMELER
Kıymalı muska börek
Kıyılmış soğanı, tereyağında kavurun. Soğanlar pembeleşince kıymayı da katarak kavurmaya devam edin. Bir adet yufkayı yayın. Su ve zeytinyağı karışımıyla ıslatın, ikiye katlayarak üçgenler halinde kesin. Kıymalı harcı üçgenlere koyarak muska şeklinde sarın. Üzerlerine yumurta sarısı sürerek 200 derece fırında 25 dakika pişirin.
MALZEMELER
Dondurmalı sandviç
Krem şantiyi sütle çırpın ve dondurmayı eritmeden içine koyun. Damla çikolatayı ekleyip karıştırın. Altı adet bisküviyi bir tepsiye koyup hazırladığınız karışımı üzerine paylaştırın. Kalan bisküvileri üstüne kapatıp derin dondurucuda bir saat bekletin. Benmari usulü eritilmiş çikolatayı kremayla karıştırıp bisküvilerin üzerine sürün. Sandviçlerin kenarlarını fındığa bulayın. Buzdolabında iki üç saat bekletip servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.