Fesleğenli çorba
MALZEMELER
Tavuk etlerini jülyen doğrayın. Üzerine köri, soya sosu, karabiber ve pul biber ekleyip harmanlayın. Yarım saat bekletin. Mantarları, domatesleri ve biberleri dilimleyin. Sıvı yağı bir tavada kızdırın. Tavuk etlerini tavaya alın. Üzerine mantar, domates ve biberleri ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Tavuklar ve sebzeler suyunu bırakıp çekene kadar orta hararetli ateşte pişirin.
MALZEMELER
Bisküvileri toz haline getirip tereyağıyla karıştırın. Servis tabağına, ortası boş kalıbı koyup, bisküvili karışımı bastırarak yayın. Krem şantiyi sütle çırpın, içine labne peynirini ve limon suyunu ekleyip karıştırın, bisküvilerin üzerine yayın. Buzdolabında 10 dakika bekletin. Arzu ettiğiniz meyveleri küçük doğrayıp, pudra şekeri ve limon suyuyla karıştırın. Pastayı dolaptan alıp, kalıbı çıkarın. Bezeleri pastanın kenarına dizin, ortasına meyveleri yerleştirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.