Kuşbaşı etli domates yahnisi
MALZEMELER
Kırmızı soğan salatası
Soğanları piyazlık doğrayıp üzerine tuz dökün. Pancar ve havucu soyun. Jülyen doğrayıp soğanların üzerine ekleyin. Başka bir kapta maydanoz, yoğurt, sirke, hardal, bal, zeytinyağı ve sarımsağı karıştırın. Hazırladığınız sosu soğanların üstüne dökün. Harmanlayıp servis kabına alın. Dereotu, nane ve fesleğenle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Havuç lokması
Havuçları soyup rendeleyin. Tavada şeker ile sote edin. Pişirme sırasında tarçın ilave edin. Üç-dört dakika pişirip soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 20 dakika bekletip servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.