Çekirdekli galeta
MALZEMELER
1 çay bardağı ayıklanmış ay çekirdeği
4 çorba kaşığı tereyağı
5 çorba kaşığı sıvı yağı
1 paket kabartma tozu
1 adet yumurta
Aldığı kadar un
1 çay kaşığı tuz
MALZEMELER
1 paket muzlu puding
2.5 su bardağı süt
1 paket pötibör bisküvi
1'er adet muz, kivi ve elma
1 paket meyveli sos
Karnabaharı çiçeklerine ayırıp tuzlu suda haşlayın. Kırmızı biberleri ayrı bir kapta 7-8 dakika haşladıktan sonra kabuklarını soyun. Biberleri blendıra alıp üzerine zeytinyağı, limon suyu, pul biber ve tuz ekleyip çırpın. Karnabaharların üzerine bu sosu gezdirerek servis yapın.
MALZEMELER
500 gr. karnabahar
2 adet kırmızı biber
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
1 çay kaşığı pul biber
Tuz
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.