Etli sebzeli kereviz
MALZEMELER
250 gr. dana kuşbaşı
3 adet orta boy kereviz
20 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
1'er adet patates, havuç ve kırmızı biber
1 adet limonun suyu
1 çorba kaşığı un
Tuz
Karabiber
Acılı ekmek
Ekmek hamurlarını margarinin yarısı ile yoğurun, beş dakika dinlendirin. Dövülmüş cevizi, ince kıyılmış soğanı, biber salçasını, acı biberi ve kalan margarini karıştırın. Dinlenmiş hamuru iki karış uzunluğunda dikdörtgen şeklinde açın. Üzerine cevizli harcı yayıp kenarlarını ortaya doğru katlayın. Yağlanmış ve unlanmış kalıba koyup 200 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
2 adet ekmek hamuru
2 çay bardağı erimiş margarin
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 adet soğan
1 çorba kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı acı biber
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.