Enginarlı börek
Hamuru için gereken malzemeleri yoğurup 20 dakika dinlendirin. Eti, doğranmış soğanla birlikte üç dakika kavurun. Üzerine doğranmış domatesi ekleyip karıştırın, haşlanmış enginarları da ilave edin. Hamuru iki parçaya bölüp açın. Birini fırın kabına yerleştirip içine enginarlı içten doldurun. Üzerine yine hamuru örtüp kenarlarını da kapatın. Üzerine yumurta sürüp 200 derecedeki fırında pişirin.
Kuru tuzlu pasta
MALZEMELER
Bir adet yumurta, tereyağı, un, tuz ve kabartma tozunu yoğurarak yumuşak bir hamur yapın. 15 dakika dinlendirin. Hamurdan çubuklar yapın, dilediğiniz gibi şekillendirip tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörekotu serpin. 200 derecedeki fırında 20 dakika pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.