Çin usulü sebzeli tavuk
MALZEMELER
KİRAZ SOSLU KREP
Süt, un, yumurta ve tuzu çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavaya karışımdan birer kepçe koyarak krepleri pişirin. Kiraz, toz şeker ve suyu hafif pişirin, suyla açılmış nişastayı katarak kıvam alana kadar pişirin. Soğuyan sostan bir miktar kenara ayırıp kalanı kreplerin içine pay edin. Rulo şeklinde sarıp fırın tepsisine dizin. Üzerine kalan sosu gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
MALZEMELER
KURUYEMİŞLİ PİLAV
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencereye alın. Üzerine pirinç, antepfıstığı, fındık, yerfıstığı ve kuşüzümünü ekleyip beş dakika kavurun. Sıcak su, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın ve pişmeye bırakın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.