Bugün ne pişirsem?
Kuşbaşı etlerin üzerine zeytinyağı döktükten sonra 20 dakika dinlendirin. Bu işlemin ardından yanmamaları için ıslattığınız çöp şiş çubuklarına etleri geçirin ve ızgarada pişirin. Rendelenmiş domatesi zeytinyağı ve ezilmiş sarımsakla beş dakika pişirin. Etler pişince üzerine baharatları ekleyin ve domates sosuna batırarak servis yapın.
Havuç köftesi
Havuçları haşlayın. Suyunu süzüp ezin. Yumurta, kıyılmış maydanoz, un, ceviz, tuz, karabiber ve pul biber katıp karıştırın. Karışımdan bir çorba kaşığı alın ve başka bir çorba kaşığını üzerine kapatıp şekil verin. Köfteleri una bulayıp kızdırılmış sıvı yağda kızartın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.